Шановні учні!

   Під час довготривалого карантину педагогічний колектив ліцею пропонує Вам не витрачати дорогоцінний час, а продовжити навчання дистанційно. 
Протягом всього терміну Вашого перебування вдома, Ваші вчителі будуть викладати на цьому блозі матеріали щодо вивчення тих тем, які передбачаються програмою кожного навчального предмета для вивчення з 12 березня до закінчення карантину.

Тому не зволікайте, обирайте розділ зі своїм класом, і... вперед до знань!

Коментарі

  1. Шановне керiвництво лiцею та вчителi, велике прохання до Вас, як до освiчених людей, користуйтесь одним сайтом та повiдомляйте дiтей про отриманнi оцiнки. Хi ба можно розiбратися: один вчител завдання вiдправляэ у Вайбер, iнший- на сайт лiцею, в кожного рiзний час робочий, это з ранку, хто- ввечерi. I памятайте, до э вихiднi, i y батькiв теж! Як можно давать тестування в недiлю або о 17.00? Я розумiю, що зараз не лёгкий час. Але дiтям в цiй ситуацii складнiше за всiх. Ви лишили iх без канiкул, тепер-цiлодобове, без вихiдних навчання. Дозуйте домашнэ завдання. Прохання до керiвництва лiцею- прийняти мiри, контролювати выставленная оцiнок та дозування завдань на сайтi. Дякую за розумiння. Прошу вибачення за лiтери, не маю укр. клавiатури.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо за звернення.
      Дійсно, всі ми(учні, вчителі, батьки) опинилися у зовсім нових умовах і всім нам нелегко.
      Сьогодні найголовніше триматися разом та розуміти одне одного.
      Ми обов'язково внесемо корективи в організацію дистанційного навчання.

      З повагою, адміністрація Криворізького Покровського ліцею

      Видалити
  2. Добрый день. Большая просьба сделать расписание занятий на неделю. Учителю химии все равно суббота или воскресенье... Давать самостоятельную работу в субботу в 16.00 а ответы в воскресенье.... И второе писать самостоятельную работу на время мне лично не понятно.... 7 минут... Из которых 2 минуты она говорит голосовым сообщением по Вайберу. Благодарю.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Доброго дня!! Дякую за повідомлення. Розклад занять розміщений на сторінці дистанційного навчання. Субота та неділя - це дні для відпочинку вчителя та учнів, тому ті завдання, які учень отримує на вихідних він може виконати з понеділка. Вчителям буде рекомендовано не обтяжувати дітей під час вихідних днів.

      Видалити
  3. Ув. администрация лицея. Прошу Вас объяснить мне и другим родителям, которые столкнулись с данной проблемой, как выставляются оценки ученикам, если они не присутствовали на онлайн-уроке, не сдали вовремя практическую или самостоятельную работу, сочинение, не прошли онлайн-тестирование в отведенное для этого время? Если ученика нет в школе- стоит н/б или 2 в этой клеточке? Клеточек в журнале для пересдач не предусмотрено. Как в данной ситуации должен оценить ученика учитель? Важно Ваше мнение, которое опирается на соответствующие документы. Спасибо за ответ. Я думаю, он будет важен многим ученикам и родителям.

    ВідповістиВидалити
  4. Ув. администрация лицея. Я так и не дождался ответа на свой вопрос, касаемо оценивания учащихся. Вам нечего ответить. Или у Вас каждый учитель вправе решать-поставить 2 или н/б за отсутствие каких - либо работ? Надеюсь, Вы меня услышите.

    ВідповістиВидалити
  5. Watch VR Academy's VR Academy free short videos for free | Videoodl
    Watch VR Academy's free short videos for free in the full YouTube channel. Get unlimited free YouTube videos and unlimited credits download youtube video to mp3 on Vimeo.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу